Instron Dokunmatik Tasarıma Sahip Bluehill Universal Yazılımını Sunar

Bluehill Universal yazılımı Instron makinelerinin işlevselliğini artırıp iş akışlarını daha verimli hale getirecek.

Bluehill Universal

Norwood, MA, USA – Dokunmatik etkileşimi sağlamak için üretilen Bluehill Universal, titizlikle hazırlanmış bir görselliği ve çarpıcı, geniş formatlı dokunmatik ekran üzerinden test çalışma alanının kapsamlı görünümünü beraberinde getiriyor. Geniş dokunma alanları ile sezgisel manevra olanakları sunan yazılım sayesinde kullanıcı deneyimi sadeleştiriliyor ve daha kullanımı kolay  bir hal alıyor. Bluehill yazılımının eski sürümlerinin güçlü ve esnek özelliklerini barındıran Bluehill Universal yepyeni dört özelliğiyle fark yaratıyor:

QuickTest

Bütün test operatörleri  yeni bir test yöntemi oluşturmadan hızlı ve kolay bir test olanağına sahip olmak ister. Eğitimi olmayan veya malzeme testine aşina olmayan bazı kullanıcılar için bir test yöntemi oluşturmak gerçekten sıkıntılı olabilir. QuickTest bu tür süreçlere aşina olmayan yeni kullanıcılara mükemmel bir çözüm sunuyor. Kullanıcıların yapmaları gereken tek şey QuickTest düğmesine basıp hızı ayarlamak ve işlemi başlatmaktır. Önceden tanımlanmış bir grafik ve sonuçlar tablosu, maksimum mukavemet ve kırılma uzaması gibi konularda en yaygın sonuçlar en hızlı şekilde alınır.

Instron Connect

Bağlı cihaz ve nesnelerin interneti (IoT) trendlerinden esinlendiğimiz bir ortamda Instron Connect sayesinde kullanıcılara daha iyi bir hizmet deneyimi yaşatıyoruz. Kullanıcılar Bluehill Universal'ın kullanıcı ara yüzü sayesinde yaşadıkları teknik sorunları güvenli bir şekilde direkt olarak Instron Türkiye servis birimine iletebiliyor. Instron Connect üzerinden gönderilen mesajlar, parça model numarası veya yazılım sürümü hakkında önemli sistem bilgilerini de içeriyor. Kullanıcılar da bu sayede test çalışmalarına hızlı bir şekilde dönebiliyor. Uluslararası güvenlik sertifikalarına sahip güvenli ekran paylaşma araçları da destek sürecini daha da etkin bir hale dönüştürüyor. Instron Connect sayesinde kullanıcılar sistem kalibrasyonlarını ve yazılım sürümlerini takip edebiliyor. Yeni bir yazılım güncellemesini sisteme yüklemek için ekran üzerindeki tek bir noktaya dokunmak yeterli oluyor.

Gelişmiş Transfer Araçları

Giderek daha fazla sayıda laboratuvarın analiz sonuçlarını kaydetmek ve izlemek için veri yönetim sistemlerine geçtiği bir ortamda verilerin kolay bir şekilde kullanılıyor olması gerekiyor. Gelişmiş transfer araçları sayesinde kullanıcılar sonuçları özelleştirebiliyor ve ham verileri transfer edebiliyor; ve bu sayede Laboratuvar Bilgi Yönetim Sistemi'yle (LIMS) tek ekran üzerinden haberleşebiliyor. Dosyalar varsayılan CSV formatında olduğu gibi ihtiyaca göre özelleştirilmiş dosya formatlarında da transfer edilebiliyor. Bluehill Universal'ın gelişmiş transfer araçları sayesinde kullanıcı, kurulum ve veri transferinin yönetimi anlamında zamandan tasarruf ediyor ve laboratuvarınızın verimliliği ve etkinliği artmış oluyor.

Dokunmatik Arabirim

Bluehill Universal'ın en önemli özelliklerinden biri dokunmatik mimarisidir. Kullanıcılar bu sayede verimli ve aşina oldukları bir ortamda çalışabiliyor. Büyük dokunma alanları bulunan bir ekrana sahip olan dokunmatik arabirim, test sistemlerinin rahat bir şekilde işletilmesini sağlıyor. Söz konusu bu bilgisayar ile bütünleşik ekran, test alanının yakınına yerleştirildiğinde ergonomi ve erişilebilirlik anlamında kolaylıklar sağlıyor. Dokunmatik arabirimde dokunmatik bir ekran ve kontrol alanı bulunuyor. Farklı operatörler tarafından rahat bir şekilde kullanılması için panel istenilen yükseklikte ya da açıda ayarlanabiliyor. Artık bir klavye ya da bilgisayar faresine ihtiyaç duyulmuyor!  Dokunmatik arabirim, defalarca kendini tekrar eden hareketler nedeniyle yaşanan bedensel rahatsızlıkları ortadan kaldırırken kullanıcının test sistemiyle bilgisayar arasında gidip gelmesi zahmetine de son veriyor. İçerisinde son derece gelişmiş, bütün bağlantı portlarına sahip bir bilgisayar bulunan ve en son teknoloji  touch ekrana sahip   dokunmatik arabirim, özel yerleştirme şekilleri ile, laboratuvarda alan tasarrufu yapılmasını sağlarken bilgisayar ihtiyacını da ortadan kaldırıyor.

Bluehill® Universal,  Instron®'un 5500, 5900, 59R, 3300; ve ISO2, 8800 ve ElectroPuls sistemleriyle kullanılabiliyor.

Instron hakkında

Instron, canlı dokulardan gelişmiş yüksek mukavemetli kompozit alaşımlara kadar değişen farklı malzemelerin test ekipmanlarını ve yazılımlarını üreten sektöründe öncü, küresel bir şirkettir. Instron sistemleri çekme, basma, döngüsel, yorulma, darbe, çok eksenli, reoloji ve burulma gibi çeşitli testleri gerçekleştirir. Instron, Illinois Tool Works Inc.'in (ITW) bağlı kuruluşudur.